Close
NL
Zoek
Back to All Blog Posts

TP95 - Let's grow together

TP95 - Let's grow together

Groeien, opvallen, je merk kracht bijzetten. Het zijn onze triggers voor continue optimalisatie van de DECA verpakkingen. En al zeggen we het zelf: met het vernieuwde TP95 gamma ronde potten kunnen jij én wij echt eens uitpakken. What you focus on, grows.

Yep, de nummer 1 voor food professionals kreeg een update op vlak van kwaliteit, afwerking en personalisatie dankzij In Mould Labeling (IML). De ronde potten TP95 komen in 3 formaten (210-280-365), op maat van je noden en huisstijl. Transparant, zwart, wit of in andere tinten van de regenboog. Het is een knap staaltje polypropyleen (PP) op z’n helderst.

Vernieuwde TP95 ontdekken met onze "Let's grow together" stalenbox?

Vul onderstaand formulier in om jouw exemplaar te ontvangen!

 

Meerwaarde in een ronde pot

Nog wat krachtvoer nodig om over te gaan tot een fameuze groeitest met TP95? Komt het…

  • Lekdicht: de ronde potten zijn helemaal nieuw. Het deksel is geoptimaliseerd om lekdichtheid te vergroten.

  • Lichtgewicht én supersterk: vernieuwing staat voor DECA gelijk aan duurzamer maken. Onze R&D ging tot het uiterste om een pot te maken met minder kunststof. Het resultaat: de pot is lichter, maar nog steeds even sterk.

  • Monomateriaal - 100% recycleerbaar: al jaren onze keuze en actueler dan ooit. DECA maakt alle potten uit 100% PP, monomateriaal dus. Zo zorgen we voor plastic verpakkingen die optimaal gerecycleerd kunnen worden. Actueel? Zeker en vast in België, dankzij de P+MD-zak, die nu niet alleen plastic flessen, metaal en drankkartons mag bevatten, maar ook alle andere plastics.

  • IML: In Mould Labeling… onze meest beproefde oplossing voor een verpakking op maat, oftewel MEGA personalisatie voor een sterke branding van je voeding. IML bestaat eveneens uit PP, dus samen met pot of deksel = monomateriaal en 100% recycleerbaar.

  • Kwaliteit & service: ons handelsmerk, voor TP95 haalden we weer het onderste uit de kan.

 TP95 range - 210, 280 & 365 ml

De duurzame weg

 

De nieuwe TP95, daarbij volgen wij opnieuw ons beproefd recept: een pot in lichtgewicht multifunctioneel monomateriaal, 100% recycleerbaar.

Echter stopt onze ECO-missie niet. Samen met grondstofleveranciers werken wij aan alternatieven naast virgin PP. Materiaal met dito eigenschappen, maar met nog minder impact op het milieu. 

Onze R&D zit op een duurzaam spoor:

  • Circulair werken & closing the loop: we onderzoeken de mogelijkheden van re-oil gerecycleerd PP voor voedingsverpakkingen.

  • We beschikken over de mogelijkheid om bio-based PP in te zetten: polypropyleen dat gemaakt wordt uit hernieuwbare (i.p.v. fossiele) grondstoffen, zoals oliën gemaakt uit houtpulp. Dit verlaagt de CO2-afdruk van de verpakking aanzienlijk.

  • We werken continu aan de vergroening van onze fabriek zodat de milieuafdruk tot een minimum beperkt wordt.       

DECA onderzoekt en test steeds verder om meer duurzame alternatieven te kunnen bieden, zonder in te boeten in kwaliteit of performantie. Kunststof beschikt over heel wat voordelen en eigenschappen die andere materialen niet hebben. Duurzaam en kunststof – het kan en DECA helpt je erbij. More coming soon!

Voilà: dat zijn vandaag onze ingrediënten voor een duurzame groei. Doe je mee? Vraag hieronder je stalenbox aan!