Close
NL
Zoek

Kwaliteit

"Doorheen elke schakel helpen wij jou om je te onderscheiden."

Jouw kwaliteitsgarantie

Je gaat voor kwaliteit, voor succesvolle voedingsproducten met meerwaarde. Wij ook! Onze constante kwaliteitsbewaking is jouw garantie op groei. Het is de leidraad bij alles wat we doen.

  • We selecteren al onze leveranciers voor basismateriaal op kwaliteit. Na een ingangscontrole stockeren we het basismateriaal in de best mogelijke omstandigheden (temperatuur, vochtigheidsgraad...) en met respect voor de verschillende geleverde batches.
  • DECA maakt en onderhoudt alle matrijzen zelf. De kwaliteitsvolle bouw van de matrijzen garandeert een perfecte afwerking van onze producten.
  • We monitoren het productieproces continu. Dankzij die kwaliteitscontroles kunnen we het proces voortdurend optimaliseren. Streven naar perfectie, yes we can!
  • DECA kent van elke geproduceerde verpakking de juiste batch basismateriaal. Het ganse proces is traceerbaar. Onze werkwijze voldoet aan de ISO9001-, ISO14001- en BRC-kwaliteitsnormen.
  • We garanderen dat alle verpakkingen geschikt zijn voor voeding en voldoen aan de houdbaarheidseisen. Je vindt dit terug in onze DECA Documents of Compliance.
  • We dragen veiligheid en ethische waarden hoog in het vaandel, via een Sedex Members Ethical Trading Audit (SMETA). In deze audit staan het welzijn en de veiligheid van ons team centraal.

 

  

 Onze kwaliteitsbeleidsverklaring en certificaten:

Ook een verpakkingsoplossing op maat van je bedrijf? Contacteer DECA

DECA kwaliteitscontrole door werknemers in productie-omgeving