Close
NL
Zoek
Back to All Blog Posts

TP95 – No escape: 100% lekdicht

TP95 – No escape: 100% lekdicht

TP95 – DECA blijft optimaliseren

Je producten – ook de (semi)vloeibare – afleveren zoals je ze inpakt? Dat doe je zorgeloos met een DECA verpakking van het vernieuwde TP95 gamma. Het resultaat van continu optimaliseren in ons productieproces. De ronde potten met veiligheidssluiting zijn niet zonder reden dé keuze voor producenten van onder andere sauzen, soepen en tapenades. De deksels sluiten perfect af en zijn lekdicht als geen ander. De perfecte combinatie van pot en deksel? Het zit ‘m in de details.

Onze TP95 reeks blijft hoge toppen scheren. Vanaf de eerste versie is kwaliteitsverbetering de boodschap. Een product om trots op te zijn – waar ook jij van kan genieten.

  • Ontdek een integraal vernieuwd TP95 gamma
  • Geoptimaliseerde sluiting en fit – geen kans op lekken!
  • Ideaal voor vloeibare producten

Download de TP95-leaflet

 

Duurzaam en personaliseerbaar

Jij blinkt uit met je producten, wij laten ze schitteren. Niet alleen brengt een verpakking van DECA je voedingsproduct onberispelijk tot bij je klanten, ook je unieke stijl valt op. Bij DECA is het personaliseren met kleuren en maten standaardwerk. Ook pak jij uit met 100% recycleerbaar materiaal – dat zet je brand nóg meer kracht bij. Gebruik je DECA verpakking als ambassadeur!

Neem contact op met een DECA adviseur