Close
NL
Zoek
RSS

Blog

Sweet machines
Sweet machines
DECA maakt samen met Grunwald het verschil voor Herman Desserts. Verpakkingsmachine Rotary 12.000 levert topprestaties op een kleine oppervlakte met een perfecte output, hygiënisch en duurzaam.
Vers & knapperig in PET-verpakking
Vers & knapperig in PET-verpakking
BBQ-salades, verse slaatjes en aardappelsalades vers en knapperig houden, hoe doe je dat? In DECA PET-verpakking met veiligheidssluiting. Ontdek de nieuwe ROTPT en SQTPT binnen deze duurzame reeks.
Gratis checklist verpakkingen
Gratis checklist verpakkingen
Een verpakking voor je product is onmisbaar, maar hoe begin je eraan? Gebruik hiervoor onze gratis checklist! Vul in en DECA zorgt voor de oplossing.
Spreads & sauzen in een duurzaam DECA jasje – met IML
Pa’lais zocht en vond een duurzame verpakking voor hun plantaardige zuivelalternatieven bij DECA: Potten in polypropyleen met pasteurisatiebestendige IML labels.
Monoplastic, Duurzaam DECA DNA
Monoplastic, Duurzaam DECA DNA
Je voedingsproducten optimaal verpakken, beschermen én je ecologische voetafdruk verkleinen. Dat dat kan met (mono)plastics van DECA – zonder toegevingen. Ontdek hier hoe.
Ontdek onze catalogus
Ontdek onze catalogus
Al onze kunststof verpakkingen in één document, dat is de DECA catalogus.
Semiautomatische sealmachine: luxe & must
Semiautomatische sealmachine: luxe & must
Verse voeding verpakken & sealen – een koud kunstje met de semiautomatische sealmachine ReeTray 20 of 30. Speciaal ontwikkeld voor F1 en F2 winkels. Een must voor gebruik in je supermarkt, voedingszaak, beenhouwerij of kleinere productiefaciliteit. Het resultaat: optimale houdbaarheid, 100% hygiëne en een smakelijke presentatie.
MAP Packaging met DECA
MAP Packaging met DECA
100% voldoen aan de verwachtingen van de consument. Dat wil je als voedingsproducent. En met MAP packaging of gasverpakken kan je die zekerheid bieden. Hiervoor heb je de semiautomatische sealmachines van DECA nodig. Met het juiste verpakkingsproces verlengen we de houdbaarheid van levensmiddelen zonder kwaliteitsverlies.
TPS079 vierkante pot, da’s zot
TPS079 vierkante pot, da’s zot
Jij de binnenkant, wij de buitenkant / verpakking. Hier is de TPS079 reeks vierkante potten met veiligheidssluiting en verschillende deksels. DECA topkwaliteit en extra visibiliteit op het winkelrek.
SKIN Packaging met DECA
SKIN Packaging met DECA
Een tweede huid of SKIN rondom je product – pure meerwaarde. SKIN packaging does the magic en tilt je hoogwaardige voedingsmiddelen naar een nog hoger niveau. Houdbaarheid, kwaliteit en uitstraling tot in de perfectie. Een SKIN verpakking werkt als een magneet op de consument, en bij DECA vindt je alle expertise en technologie om je te helpen met dit type van vacuüm verpakken.