Close
NL
Zoek
Back to All Blog Posts

TP95, die heeft X-factor

TP95, die heeft X-factor

Topkwaliteit in een verpakking

TP95 is de ultieme verpakkingsmatch voor al je (voedings)producten. Yes, de legendarische ronde DECA pot met veiligheidssluiting is een uitblinker. En we voegden recent extra X-factor toe aan de DECA TP95 – met cameracellen in onze productie – voor ultieme controle en doorgedreven automatisatie. Jouw garantie op topkwaliteit én een visueel aantrekkelijke verpakking. TP95 is de strafste oplossing ooit:

Download het TP95 productoverzicht

 

Cameracellen voor finale controle


X-factor dus. Vernieuwing van onze TP95 om jou een nog straffere verpakking te kunnen bieden. Het beste van jarenlange expertise in de verpakkingssector, innovatie en investeringen in productie. We installeerden cameracellen aan onze machines voor een automatische, finale controle van ‘elk afgewerkt product’. De eerste reeks die we ermee testten was de TP95. À la X-ray.

 

“De cameracellen zijn een van de belangrijkste investeringen in onze productie van 2021 en worden verder uitgebreid in 2022. Er zijn 6 cameracellen in gebruik, er komen er nog 5 bij. Ze zijn ontwikkeld door onze Automation afdeling en zo integraal afgesteld op de DECA productie en verpakking. Dat past perfect binnen ons automatiseringsverhaal. Het bevestigt onze voortrekkersrol in de verpakkingssector.”

Patrik De Cat, CEO van DECA

 

  • Ver doorgedreven automatisatie van ons productieproces

  • Met 100% controle op IML: label herkenning, doorspuitingen, positie

  • Met drastische vermindering van recalls

  • Uitsluiting van menselijke fouten

  • Verwijdering van foute producten

  • Automatische stapeling en verpakking van goedgekeurde producten

Je DECA adviseur staat voor je klaar