Close
NL
Zoek

Verpakking op maat

"Personaliseren met impact. DECA zorgt ervoor."

Verpakking op maat

Consumenten verleiden

Je hebt mooie producten. Maar zonder een knap jasje vallen ze niet op. Een verpakking op maat is dan exact wat je nodig hebt. Zo eentje die verleidt en vanzelf tot verkoop leidt. Personaliseren met impact noemen wij dat. Je product krijgt alle aandacht, net zoals je merk.

Het mooie is: de mogelijkheden zijn quasi onbeperkt, zowel op vlak van vormgeving, kleur als bedrukking. We begeleiden je doorheen het proces, van tekening en prototype tot productierijp product. Wees maar zeker, de perfecte verpakking bestaat.

Personaliseren van verpakkingen

Jouw specificaties, verwachtingen en behoeftes vormen het uitgangspunt van een gepersonaliseerde verpakking. Een luxe-verpakking met metallic look? De binnen- en buitenkant van je verpakking gebruiken om productinformatie te plaatsen? Het kan allemaal.


Maak je keuze en blink uit!

Vormgeving

Een knappe verpakking die helemaal past bij je corporate identity, met een specifiek design om je merk extra te doen opvallen.

Kleur

Geef ons je voorkeur qua tinten door, bezorg ons een staal en wij stellen de kleur samen.

Bedrukking

Een verpakking met offset bedrukking van hoge kwaliteit vertelt het verhaal van je product met extra cachet. Ideaal voor een optimale merkbeleving.

In Mould Labelling (IML)

Til de uitstraling van je verpakking naar een hoger niveau via In Mould Labelling (IML). Deze labels maken we in hetzelfde materiaal als de verpakking, goed voor de recycleerbaarheid. Een etheen-vinylalcohollaag (EVOH) in de IML-folie verlaagt bovendien de zuurstofdoorlaatbaarheid, terwijl een lichtbarrière de inhoud beschermt tegen zon- en UV-licht.

Ontdek de voordelen van IML op deze blogpost: Maak het verschil met IML

Ontvang je graag onze IML-guidelines? Vul het formulier hieronder in!

Ook een verpakkingsoplossing op maat van je bedrijf? Contacteer DECA

DECA Kunststof verpakkingen met In Mould labelling IML