Close
NL
Zoek

Wie zijn we?

"Uitpakken met duurzame verpakkingen. Wil jij dat ook?"

Voeding op z'n best

Voedselveiligheid, constante kwaliteit, een aantrekkelijk product... jouw uitdagingen zijn niet min. Dat weten wij bij DECA als geen ander. Daarom hebben wij jouw noden vertaald in duurzame verpakkingen voor voeding in kunststof, glas en blik. Zo maak jij het verschil.

Want meer dan 40 jaar expertise binnen de voedingsindustrie, daar heb je wat aan. Of je nu op zoek bent naar verpakkingen of verpakkingsmachines, wij zijn er voor je. Van design- en verpakkingsadvies tot logistiek, maatwerk van DECA helpt je vooruit.

 

Verpakkingen & verpakkingsmachines

Verpakkingen voor voedingsmiddelen hebben voor ons geen geheimen meer. Onze productie(ruimte) voldoet volledig aan de HACCP- en voedingswetgeving. Voeg daarbij een matrijzenbouw in eigen beheer en je kan op twee oren slapen.

En ja hoor, wij zijn heel erg bezig met ecologisch verpakken. Elke polypropyleen verpakking die van de band rolt, is 100% recycleerbaar. We zetten in op innovatie: nieuwe vormen, andere samenstellingen en minimaal materiaalgebruik. Flexibiliteit troef.

Wist je trouwens dat je bij ons ook terecht kan voor verpakkingsmachines? We bouwen zelf elektrische doseersystemen en verdelen grote en kleine machines, inclusief onderhoud.

 

Distributie & logistiek

Op zoek naar een distributiepartner? Je hebt 'm gevonden. Naast producent zijn we distributeur van voedingsglas, blikken verpakkingen en verpakkingsinstallaties.

Stockeren doen we in onze 13.625 m2 grote magazijnruimte, van waaruit de logistiek vlekkeloos geregeld wordt. Dit betekent ook: minder ruimteverlies in je eigen productie én minimale voorraadkosten. Ervaar het zelf.

Ook een verpakkingsoplossing op maat van je bedrijf? Contacteer DECA

Vier mensen bekijken samen de DECA TP pot in kunststof