Close
NL
Zoek
Back to All Blog Posts

Emmers, de ideale grote verpakking

Emmers, de ideale grote verpakking

Emmers met bijpassende deksels die ook geschikt zijn voor voeding – je vindt ze bij DECA. Want soms moet je grotere volumes verpakken en afvullen, liefst duurzaam. Dat wordt scoren met onze 100% recycleerbare én herbruikbare emmers.

 

Wat altijd al op onze bucketlist stond: een range emmers uit eigen productie. Dit naast de verdeling van het aanbod van onze trouwe emmerleverancier. En vandaag maken we het effectief waar. Waarom deze extra move? Om all the way te kunnen gaan. Al 40 jaar lang zijn wij specialist in het verpakken van voeding, met een uitgebreid aanbod potten en schalen in PP en PET en verpakkingsmachines. De integratie van emmers in onze eigen productiefaciliteit is de kers op de taart, om nog beter te kunnen inspelen op jouw verpakkingsbehoeften.

DECA emmers overzicht

 

Food & non-food emmers

 

Ondertussen draait de emmerproductie op volle toeren, vakkundig en met de grootste DECA zorg.
We garanderen topkwaliteit en de emmers voldoen aan alle normen en eisen van de voedingsindustrie. Qua planning en levering kunnen we nu nog sneller en flexibeler mee schakelen.

Dit zijn de toppers:

De DECA emmers zijn beschikbaar in tal van kleuren en de grote emmers hebben 2 handige handvaten. Deze verpakking is geschikt voor tal van sectoren, zoals de voedingsindustrie. Sauzen, bakkerijbenodigdheden, zuivel, olijven, vlees, dierenvoeding… dan voelen onze emmers zich opperbest.

Specifiek voor non-food verpakkingen hebben wij ook emmers in PCR-materiaal in de aanbieding. De min. bestelhoeveelheid hier bedraagt 20.000 stuks. Dus bouw, chemische industrie en cosmetica-industrie… kom maar af!

We hebben trouwens regelmatig second choice producten beschikbaar. De stock gewoon even navragen bij je DECA verpakkingsadviseur.

Informatie en technische fiches?

Download productoverzicht via deze weg
Of contacteer een DECA verpakkingsadviseur