Close
NL
Zoek
RSS

Blog posts of '2022' 'oktober'

MAP Packaging met DECA
MAP Packaging met DECA
100% voldoen aan de verwachtingen van de consument. Dat wil je als voedingsproducent. En met MAP packaging of gasverpakken kan je die zekerheid bieden. Hiervoor heb je de semiautomatische sealmachines van DECA nodig. Met het juiste verpakkingsproces verlengen we de houdbaarheid van levensmiddelen zonder kwaliteitsverlies.
Semiautomatische sealmachine: luxe & must
Semiautomatische sealmachine: luxe & must
Verse voeding verpakken & sealen – een koud kunstje met de semiautomatische sealmachine ReeTray 20 of 30. Speciaal ontwikkeld voor F1 en F2 winkels. Een must voor gebruik in je supermarkt, voedingszaak, beenhouwerij of kleinere productiefaciliteit. Het resultaat: optimale houdbaarheid, 100% hygiëne en een smakelijke presentatie.
TPS079 vierkante pot, da’s zot
TPS079 vierkante pot, da’s zot
Jij de binnenkant, wij de buitenkant / verpakking. Hier is de TPS079 reeks vierkante potten met veiligheidssluiting en verschillende deksels. DECA topkwaliteit en extra visibiliteit op het winkelrek.
SKIN Packaging met DECA
SKIN Packaging met DECA
Een tweede huid of SKIN rondom je product – pure meerwaarde. SKIN packaging does the magic en tilt je hoogwaardige voedingsmiddelen naar een nog hoger niveau. Houdbaarheid, kwaliteit en uitstraling tot in de perfectie. Een SKIN verpakking werkt als een magneet op de consument, en bij DECA vindt je alle expertise en technologie om je te helpen met dit type van vacuüm verpakken.