Close
NL
Zoek
Back to All Blog Posts

SQT, glashelder en duurzaam

SQT, glashelder en duurzaam

Glashelder. 100% recycleerbaar. Gerecycleerd PET (rPET) mogelijk. En excellente barrière-eigenschappen. Dat is SQT101, onze vierkante, sealbare potten uit PET.

Lang stonden we bij DECA synoniem voor kunststof verpakkingen uit polypropyleen (PP). Maar vergis je niet, ook PET is onze business. Met trots stellen we SQT101 voor - vierkante, sealbare potten mét deksel uit eigen productie. De potten zijn beschikbaar in verschillende formaten:

* in ontwikkeling - interesse in de maat? Aarzel niet en neem contact op met je verpakkingsadviseur.

 

Smakelijk!

 

Een verpakking in PET, dat is een verpakking die ten goede komt aan de houdbaarheid van jouw voedingsproduct. PET heeft immers van nature excellente barrière-eigenschappen. Zo blijft jouw voeding vers en knapperig. En dat betekent een blije consument.

Verpak je nootjes of olijven? Gedroogde tomaten of tapenades? Snoepgoed of chocolade? Dat zijn maar enkele producten die perfect passen in SQT101. Verse producten vol smaak gegarandeerd.

 

Verse voeding in een duurzaam jasje

 

Net als al onze PP-verpakkingen zijn onze PET-producten 100% monomateriaal, en dus 100% recycleerbaar. Met PET kunnen we bovendien een stapje verder gaan. In samenspraak met jou kunnen we de verpakkingen maken uit gerecycleerd PET (rPET), van 20 tot 100%. De keuze is aan jou, wij staan je bij met raad en daad doorheen het beslissingsproces!

Meer informatie? Neem contact op met je verpakkingsadviseur!