Close
NL
Zoek
Back to All Blog Posts

Verpakken met ventilatie

Verpakken met ventilatie

Een ventilatiedeksel, een must

Wist je dat we bij DECA één van de breedste gamma’s ventilatiedeksels hebben? Deze deksels zijn ideaal voor het verpakken van tal van verse voedingsproducten, en geen overbodige luxe! Doe de check…

  • Vul jij je product warm af? Dan biedt een ventilatiedeksel de perfecte oplossing tegen het vervormen van de verpakking tijdens het afkoelen. Via het deksel kan er extra zuurstof in de pot, waardoor die perfect in vorm blijft.
  • Verpak je verse producten zoals blauwe bessen, zuurkool, kruiden...?  Geventileerde deksels zorgen ervoor dat C02 uit de verpakking ontsnapt en zuurstof binnen kan. Geen bolle deksels meer, geen deksels die onder te hoge druk komen te staan en open springen.

Van toepassing op jouw producten? Dan heb je echt baat bij een verpakking met ventilatie. Een fijn, maar vernuftig systeem doet het werk voor jou, en de consument ondervindt het gemak.

Vented lids principle

 

25 potten met ventilatiedeksel

Voor maar liefst 6 van onze standaardreeksen kunststof verpakkingen met veiligheidssluiting heeft DECA een ventilatiedeksel beschikbaar. Bruikbaar voor alle varianten binnen de reeks. Zo heb je de keuze uit quasi 25 potten in allerlei groottes. Ja, daar zit ook de ideale de verpakking voor jouw voedingsproducten tussen.

  • Rond: TP69, TP95, TP118, TP133
  • Rechthoekig: TPR1208
  • Ovaal: TPOSC

Ons complete gamma ontdekken?

 Ook verpakken met ventilatie? Contacteer je verpakkingsadviseur & doe de test