Close
NL
Zoek
Back to All Blog Posts

Upgrade TPS128 (koekjes)verpakking

Upgrade TPS128  (koekjes)verpakking

Ah, de wereld van koekjes! Een zoete oase van lekkernijen waarvan we allemaal kunnen genieten. Maar laten we eerlijk zijn, achter die smakelijke traktaties schuilt een wereld van verpakkingen en logistiek die minstens zo belangrijk is. Enter DECA – wij zijn altijd op zoek naar manieren om je te helpen bij je verpakkingsuitdagingen. Net daarom optimaliseren wij continu.

 

Neem nu het ontstapelen van verpakkingen. Dat blijft een ding. Maar daar hebben wij nu dé oplossing voor! We vernieuwden onze vierkante potten met veiligheidssluiting TPS128-600, TPS128-750 en TPS128-900… dankzij een verbeterde stapelhoek wordt ontstapelen voortaan een fluitje van een cent. Geen gedoe meer, geen downtime, waardoor je meer tijd hebt om je te concentreren op wat echt belangrijk is: die heerlijke koekjes maken. Maar er is meer.

 

Veelzijdig & duurzaam

De TPS128 range biedt je net zoals alle andere vierkante potten nog veel meer voordelen:

  • Tamper-proof deksel: geen zorgen meer over geknoei of contaminatie. Jouw koekjes blijven veilig en beschermd, voor de perfecte smaakbeleving.

  • 100% recycleerbaar polypropyleen (PP): conform de nieuwste recyclingrichtlijnen, en goed voor de planeet.

  •  Van mini tot large: er is altijd een perfecte pasvorm voor jouw producten want ook potten van 500 ml en 1100 ml zitten in ons gamma. 

  • Ideaal voor koekjes: maar evengoed de favoriet voor de verpakking van andere producten.

  • Last but not least: plaatsbesparing in de supermarkt plus de ideale vorm voor maximale benutting van transport.

 

Vrijheid in labeling

Je begrijpt het: met de TPS128 vierkante potten kan je echt alle kanten uit. We hebben ze ook geoptimaliseerd voor IML, en zo zijn er verschillende oplossingen om je merk in de kijker te werken. Met mantel- en/of bodemlabels, strip of kruislabels… flexibiliteit alom. Alles voor een geslaagde presentatie van je producten.

 

En het beste van alles? Onze DECA adviseurs staan altijd voor je klaar. Durf te vragen!