Close
NL
Zoek
Back to All Blog Posts

Sealen met voorgestanste peelfolie

Sealen met voorgestanste peelfolie

Je verpakkingsproces én product boosten? Try this… voorgestanste peelfolie van DECA. Dat is je voedingsverpakking compact en luchtdicht sealen met een sterke peelable topseal met bedrukking. En zo’n sealtje is 100% recycleerbaar!

Voorgestanst dus: een snelle en voedselveilige manier om verpakkingen af te sluiten. Mechanisch en optisch een topper. DECA voorziet je van de geschikte folie die aan je wensen voldoet, en we bezorgen je de bedrukte sealtjes voorgesneden. Klaar voor een match met je potjes?

 

What’s in it for you?

seal generatiedenker

Sealen met voorgestanste peelfolie is pure meerwaarde over de ganse lijn:

 

Efficiëntere productie

De sealtjes zijn reeds vooraf bedrukt en op maat gesneden. Geschikt voor verwerking met grote snelheid dragen ze bij aan een stabiele productie én een eenvoudiger sealproces.

 

Een mooier product

Denk transparante of witte PP- of PET-folie met de hoogste kwaliteit full color bedrukking tot maximum 8 kleuren. Preging, micro- of macroperforatie is eveneens mogelijk, doch niet noodzakelijk want de groffe lak zorgt voor een excellente labelseparatie. En last but not least: je krijgt steeds strakke randen die 1 op 1 passen op de sealrand van je verpakking.

 

Groot consumentengemak

Easypeel, what’s in a name. Peelable sealtjes moeten makkelijk te openen zijn én sterk. Onze voorgestanste sealtjes staan garant voor ultiem gebruiksgemak: sterk en toch handig te peelen.

 

Een marketing & saleskanon

Dankzij de diverse look & feel opties staat jouw brand in the spotlights. Een hoge kwaliteit van bedrukking, een match met de kleuren en het design van potje, bakje of schaal. Dat is opvallen in dat winkelrek!

 

Duurzaamheidslover

Met voorgestanste PP- of PET-peelfolie i.p.v. traditionele aluminium sealing verhoog je de recycleerbaarheid van je verpakking. Want monomateriaal is dé oplossing voor een betere sorteer- en recyclagestroom. Samen met potje, bakje of schaal is het sealtje 100% recycleerbaar.

 

Maatwerk

Naast standaardafmetingen (95 mm, 115 mm, …) kan je bij DECA ook formaten op maat bestellen. Vraag naar de mogelijkheden!

 

Van de rol of voorgestanst?

Niet meer sealen van de rol dan? Jij kiest. Voorgestanst heeft zo z’n voordelen. Misschien nog even dit: voorgestanste peelfolie levert een eenvoudiger sealproces op t.o.v. sealen vanaf de rol. Je parameters zijn beter onder controle door het stansen vooraf te doen i.p.v. in lijn vanaf de rol. Het testen waard, toch?

 

Vraag ADVIES op maat van een DECA-expert!

Vul het CONTACTformulier hieronder in

 

Comments
Write a Comment Close Comment Form