Close
NL
Zoek

COVID-19 maatregelen bij DECA

Ook bij DECA volgen wij alle ontwikkelingen rond het Coronavirus op de voet op. Onmiskenbaar hebben de huidige richtlijnen ook gevolgen voor onze werking - wij informeren jullie hier graag over.

Wij blijven tot jouw beschikking

Onze productie draait op volle capaciteit en dat zal zo blijven. Wij hebben genoeg grondstoffen voor handen en ook onze grondstofleveranciers hebben voldoende voorraad om de continuïteit van onze productie te garanderen.

Onze kantoren blijven uiteraard telefonisch bereikbaar.

De contacturen worden licht aangepast. Je kan ons bereiken via +32 14 28 65 00 op volgende momenten:

maandag tem donderdag: 8:30 - 16:30
vrijdag: 8:30 - 16:00

Onze account managers en customer service staan voor je klaar.

Wil je een bestelling doorgeven? Of meer informatie over onze producten? Dat kan!

Natuurlijk volgen wij bij DECA met uiterste precisie de laatste richtlijnen op van de Belgische overheid: jouw contactpersonen werken daarom zoveel mogelijk van thuis uit. Ze blijven bereikbaar via mail en op hun mobiel nummer.

Decatechnic paraat voor interventies

Heb je dringend assistentie nodig voor je machine?

Onze techniekers zijn op post. We zijn 24 op 24 bereikbaar via +32 14 28 65 04 of stuur een mail naar service@deca.be.

Hoe passen wij ons intern aan?

Sinds 18 maart gelden er vanuit de Belgische overheid extra maatregelen om de verspreiding van Covid-19 tegen te gaan. De focus hier is steeds het samenkomen van mensen te vermijden.

Waar mogelijk werken onze medewerkers van thuis uit. In onze productie, logistiek, … waar thuiswerk niet mogelijk is, pasten wij onze organisatie zo aan dat de sociale afstand tussen onze medewerkers minstens 1,5 m bedraagt. Ook tijdens lunchpauzes, die gespreid worden in de tijd, wordt deze fysieke afstand steeds gerespecteerd.

Bij DECA dragen we hygiëne altijd hoog in het vaandel – vandaag doen wij op alle vlakken en in alle afdelingen extra inspanningen. Er staan ontsmettingsgels, - zepen en -doekjes ter beschikking doorheen het bedrijf. Externe bezoeken worden tot een minimum beperkt en we houden onze medewerkers dagelijks op de hoogte van de geldende richtlijnen.

Samen de regels blijven respecteren – zo blijven wij ons cruciaal steentje bijdragen!