Deca - Your complete packaging solution company

→ Language: NL :: FR :: EN

Nieuws


Blijf op de hoogte

Email:
 
 


Subscribe


home : nieuws : aantrekkelijke verpakkingen voor heerlijke snoepjes

Aantrekkelijke verpakkingen voor heerlijke snoepjes

Op maat gemaakte verpakkingen met hoogstaande decoratie.

Trolli

Voor één van haar klanten heeft Decapac een nieuwe verpakking met veiligheidssluiting en hoogwaardig IML label ontwikkeld.

Het Duitse snoepjesmerk Trolli was op zoek naar een nieuwe verpakking die handig, hersluitbaar en aantrekkelijk is. Decapac dacht mee met deze klant en samen kwamen we tot een zeer mooie oplossing.

Onze DECA-TP87-375 is een rond potje uit polypropyleen met een veiligheidssluiting. Deze verpakking is zowel licht als stevig en kan in de microgolfoven geplaatst worden.
De potjes hebben een inhoud van 385 ml en zijn in transparante uitvoering leverbaar uit voorraad. Gekleurd enkel op bestelling te verkrijgen.

Ondertussen zijn er 7 verschillende versies op de markt met verschillende soorten snoepjes.  Het onderscheid wordt gemaakt door elegante IML labels met fotografische kwaliteit.

Een extra voordeel van deze verpakking is dat ze in de bekerhouder van een wagen past. Zo kan de consument ook onderweg genieten van deze heerlijke snoepjes.Bent u ook op zoek naar een geschikte verpakking voor uw product? Neem contact op met ons zodat we samen een de perfecte oplossing kunnen ontwikkelen !